برای مشاهده کامل ویدئو با حساب کاربری تان وارد شوید.
چرا در سینما پاپ کورن میخوریم؟
اندرو اسمیت
جنب و جوش زیاد و بوی خوش برشته شدن، نشانه تغییر شکل سریع دانههای سفت و محکم به محصولی پفپفی و ابر مانند هستند. این فرایند عجیب و نسبتاً جادویی تهیه پاپ کورن است. امروزه دهها نوع ذرت در ایالات متحده کشت میشود که سویههای مختلف آن شکلهای متمایزی هنگام باز شدن پیدا میکنند. خب در واقع، ما چگونه به این خوراکی وسوسهکننده رسیدیم؟ اندرو اسمیت تاریخچه ذرت بو داده را به ما نشان میدهد.